Amazon’s knaller van een slimme thermostaat is te koop voor de beste prijs tot nu toe

Amazon Prime Day is terug, schat! OK, technisch gezien misschien niet, maar er worden momenteel zoveel Amazon-apparaten afgeprijsd bij Best Buy en andere retailers dat het ons een groot gevoel van déja vu geeft. Op dit moment kun je bijvoorbeeld de uitstekende Smart Thermostat van Amazon kopen bij Best Buy and Target voor slechts $ 41,99 ($ ​​18 korting) – een recordhoogte tijdens Prime Day.

De budgetvriendelijke thermostaat past bij de meeste inrichtingen en kan zelfs leren en zich aanpassen aan uw gewoonten, zoals duurdere opties. Houd er echter rekening mee dat u het apparaat niet kunt integreren met spraakassistenten buiten Alexa en dat er geen native temperatuursensoren zijn. Maar als die kanttekeningen u niet storen, is de slimme thermostaat van Amazon een geweldige optie om te overwegen, een optie die u mogelijk kan helpen geld te besparen op uw energierekening. Lees onze recensie.

Amazon Slimme Thermostaat

De Amazon Smart Thermostat is ontwikkeld in samenwerking met Resideo en stelt je in staat om de temperatuur van je huis te regelen via Alexa-spraakbediening en op afstand via een app.

Sommige slimme displays en luidsprekers van Amazon zijn vandaag ook weer te koop, ondanks de recentheid van Prime Day. Als u op zoek bent naar een kleinere slimme luidspreker, kunt u momenteel de bolvormige Echo Dot van de vierde generatie kopen voor $ 19,99 in plaats van $ 49,99 bij Best Buy en Target. Het nieuwste model is misschien in 2020 gelanceerd, maar het klinkt nog steeds geweldig voor zijn formaat en stelt je in staat om alarmen in te stellen, verschillende slimme apparaten voor thuisgebruik te bedienen en een groot aantal taken uit te voeren met alleen je stem. Lees onze vierde generatie Echo Dot-recensie.

Amazon Echo Dot (vierde generatie)

De 2020 Echo Dot heeft een meer bolvormig ontwerp dan een echte stip, maar kan nog steeds alle dingen doen die Alexa doet met andere Echo-modellen.

Als je de voorkeur geeft aan een slim scherm waarop je films kunt kijken en recepten kunt opzoeken, verkoopt Best Buy ook de tweede generatie Echo Show 5 voor $ 34,99 in plaats van $ 84,99, net als Target. Het kleine scherm van 5,5 inch is een prima wekker voor naast het bed, namelijk omdat je er met één tikje snel het weer op kunt zien en op snooze kunt zetten.

Als je echter de voorkeur geeft aan iets groters, kun je de 8-inch Echo Show 8 uit 2019 ook kopen bij Best Buy voor $ 54,99 ($ ​​55 korting). Het oudere scherm klinkt nog steeds beter dan de tweede generatie Echo Show 5 en wordt geleverd met een ingebouwde sluiter om de camera te blokkeren. Natuurlijk, het 2019-model is nog steeds uitgerust met een miezerige 1MP-camera en een langzamere processor dan de nieuwste Echo Show 8, maar het is nog steeds een capabel Alexa-aangedreven slim scherm dat zeer geschikt is voor de keuken of woonkamer. Lees onze tweede generatie Echo Show 5 en eerste generatie Echo Show 8 beoordelingen.

Amazon Echo Show 5 (tweede generatie)

Amazon’s Echo Show 5 is een ideaal slim display voor een nachtkastje. Je kunt alarmen instellen met Alexa met je stem, muziek afspelen, slimme schermen bedienen, een weerbericht krijgen en meer. Wanneer het alarm afgaat, hoeft u alleen maar op de bovenkant van de Echo Show 5 te tikken om het te snoozen.

Amazon Echo Show 8 (eerste generatie)

De laatste generatie Echo Show 8 is het middelgrote slimme display van Amazon. Het heeft een scherp 8-inch scherm en de meeste functies die te vinden zijn op het tweede generatie model, het ontbreekt echter aan de 13 MP camera en snelle prestaties van de laatste.

De 14-inch MacBook Pro heeft een prachtig Mini LED-display en een uitstekende poortselectie.
Foto door Amelia Holowaty Krales / The Verge

Op de een of andere manier naderen we de start van een nieuw schooljaar. En als je een student bent die gebonden is aan een universiteit en een krachtige Apple-laptop nodig hebt die ideaal is voor het maken van content, dan is de 14-inch MacBook Pro vandaag beschikbaar voor My Best Buy-leden voor de laagste prijs tot nu toe.

Normaal $ 1.999, je kunt de MacBook Pro in spacegrijs kopen met 16 GB RAM, een acht-core M1 Pro-processor en 512 GB opslagruimte voor $ 1.699. De 14-inch machine biedt een indrukwekkende selectie poorten en eersteklas prestaties, een batterijduur die beter is dan de meeste andere laptops die we hebben gezien, en een prachtig mini-LED-scherm – iets wat zelfs de nieuwe M2 MacBook Air niet heeft. Houd er rekening mee dat My Best Buy het gratis beloningsprogramma van de winkelier is, een programma dat verschilt van de premium TotalTech-service van Best Buy. Lees onze recensie.

Nog een paar deals om je weekend een kickstart te geven

  • Als je op zoek bent naar een draagbare luidspreker met geweldig geluid, kun je de Sonos Roam momenteel in opgeknapte staat van Sonos kopen voor $ 139 in plaats van $ 179, de prijs van de luidspreker wordt meestal voor nieuw verkocht. De robuuste Bluetooth-luidspreker biedt een aantal geweldige functies, waaronder een IP67-classificatie voor stof- en waterbestendigheid, ondersteuning voor zowel Amazon Alexa als Google Assistant en compatibiliteit met Apple’s AirPlay 2. Lees onze recensie.
  • Als onderdeel van de nieuwe outlet-uitverkoop neemt Nomad tot 85 procent korting op een aantal draagbare en op Apple gerichte accessoires. De doorlopende promotie omvat kortingen op leren Apple Watch-bandjes, iPhone- en AirPods-hoesjes en nog veel meer.
  • Als je iemand bent die vatbaar is voor seizoens- of bosbrandrook, is Coway’s Airmega 200M nu te koop bij Walmart voor $ 129,99 ($ ​​100 korting), wat gemakkelijk de beste prijs is die we hebben gezien voor de handige HEPA-luchtreiniger.
  • De nieuwste Apple TV 4K wordt opnieuw verdisconteerd in de 32GB-configuratie tot $ 129,99 bij Best Buy en Amazon (met vertraagde verzending). De toekomstbestendige streamingbox ondersteunt 4K HDR-inhoud, samen met modernere specificaties, zoals HDMI 2.1 en Wi-Fi 6. Lees onze recensie.
  • Wil je dit weekend het huis uit, maar blijf je terughoudend gezien hoe duur het tegenwoordig is om gas te kopen? Segway’s Ninebot Max G30LP elektrische scooter is nu te koop bij Best Buy voor $ 749,99, lager dan de gebruikelijke prijs van $ 899,99. Dit is een geweldige forenzen-scooter met een verwijderbare stoel, een goed bereik en een topsnelheid van 30 mijl per uur.

Leave a Comment