Beste Android-apps voor studenten van terug naar school Bijgewerkt in augustus 2022

Je kunt je afvragen welke back-to-school apps je op je smartphone kunt installeren. We hebben besloten een lijst samen te stellen met onze favoriete back-to-school-apps, zodat je hier iets kunt vinden dat je leuk vindt. In de onderstaande lijst vind je waarschijnlijk de meest uitstekende back-to-school-apps, althans naar onze mening. Hier zijn er slechts tien van. Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde. Er zijn ook een aantal toepassingen die behoorlijk divers zijn.

Sommige van deze apps kunnen je helpen bij het plannen van je school, andere helpen je om je documenten te ordenen, enz. Er zijn apps gericht op wiskundeliefhebbers, en sommige helpen je bij het studeren. Natuurlijk zijn er veel apps die op deze lijst zouden kunnen worden geplaatst, maar we moesten het terugbrengen tot 10. Als je geïnteresseerd bent in wat we hebben gekozen, lees dan verder.

Top 10 beste Android-apps 2022, terug naar school en thuis leren.

Hieronder vind je een overzicht van de 10 beste back-to-school Android-apps voor 2022, inclusief alle download- en aankoopkosten.

Downloadkosten per item worden in de app vermeld. School Planner $ 0,99 – $ 5,99 Google Classroom Photomath $ 0,99 – $ 299,99 StudyBlue flashcards & quizzen & quizzen. $ 19- $ 84 RealCalc wetenschappelijke rekenmachine. Google Drive $ 0,99- $ 1,024 School Google Family Link voor ouders. Duolingo $ 0,99 – $ 149,99 Dictionary.com $ 1,99 – $ 3,99

Tien top back-to-school Android-apps 2022 downloads.

Hier is wat meer informatie over elke app en een link naar de gedownloade app.

Een downloadlink gaat naar de download-apps die worden vermeld in de Google Play Store. Het wordt altijd aanbevolen dat gebruikers apps downloaden van Google Play of een geautoriseerde winkel.

Schoolplanner

 • Prijzen: Gratis te downloaden.
 • Koop een boek: vijf procent korting op $ 0,99.
 • Varieert hebben apparaat maten.
 • Google Play-beoordeling: 4,6 van de 5 sterren.

School Planner is een van de beste software in de Play Store voor schoolplanning. Als je tijd hebt om aan je schoolverplichtingen te voldoen, kan deze app geweldig zijn. De structuur is uitstekend en kleurcode alles. Kleurcodering is eigenlijk een geweldige manier om verschillende verantwoordelijkheden te markeren, en alles kan gemakkelijk worden geïdentificeerd in het tijdschema.

In de regel draait die hele app, zoals het geval is, om een ​​dienstregeling. U kunt een schema maken voor huiswerk, examens, herinneringen, enz. Er zijn meerdere kleuren waaruit je kunt kiezen en met de app kun je ook colleges opnemen. Het kan u waarschuwen voor opdrachten, toetsen, herinneringen enzovoort. U kunt zelfs een back-up maken van alles op Google Drive.

Leer hoe je het schoolplan opmaakt.

Google Classroom

 • Prijs: Gratis te downloaden.
 • Aankopen bij kassier: niet meer dan 1 oz.
 • Het gewicht van een scanner.
 • Google Play scoort 3 van de 5 sterren.

Google Classroom is een Google-bron voor zowel leerlingen als docenten. Sommige mensen hebben problemen met de app, wat de lage beoordeling veroorzaakt. Dit was voorheen niet het geval, maar Google heeft enkele correcties van alle problemen aangebracht en het zou goed moeten werken. Dit instrument is in ieder geval een goed instrument voor de leerling-leraar communicatie. Het enige dat u hoeft te gebruiken is een Google-account, die u al heeft als u een Android-apparaat gebruikt.

Als je een docent bent, kun je eenvoudig een code delen met je klas en ze laten deelnemen aan de klas. De mogelijkheid om taken te maken, te beoordelen en te markeren stelt u in staat om alles opnieuw af te drukken en alles gemakkelijk terug te vinden. Het bespaart ook tijd en papier. Studenten kunnen al hun opdrachten op één pagina zien, terwijl het lesmateriaal automatisch wordt verplaatst naar mappen op Google Drive. Alles is netjes georganiseerd.

Download de Google Classroom.

Fotomath

 • Downloadprijs: gratis.
 • In-app aankopen: $ 0,99 – $ 199.
 • Grootte: varieert met een gadget.
 • Google Play-beoordeling: 4,7 van de 5 sterren.

Photomath is een goed hulpmiddel als je het niet moeilijk vindt om wiskundige problemen op te lossen. Er werd aangekondigd dat deze app hielp de wereld te veroveren. Het is heel eenvoudig te gebruiken, de eenvoudige taak is om een ​​foto te maken van het wiskundige probleem en de app zal het voor je oplossen. Het geeft je het laatste resultaat van dit resultaat, maar het laat je ook zien hoe het werkt.

Deze app is niet bedoeld om te spieken of om je te helpen studeren, maar om je te helpen bij het spieken bij examens. Als je op een bepaald moment vastloopt, kan de telefoon helpen. U kunt zelfs zo snel mogelijk meerdere oplossingsmethoden per probleem uitvoeren, maar dit zal mogelijk zijn. De app heeft zelfs interactieve graphics. Dit artikel behandelt de basis wiskunde, algebra, meetkunde, calculus, trigonometrie/precalculus, statistiek, enzovoort. Als je een wiskundig probleem hebt, kan de app je helpen.

Photomath downloaden

StudyBlue Flashcards en Quizzen.

 • Prijs: Eenvoudig te downloaden.
 • In-app aankopen: 19 tot 84 dollar.
 • Maat: Lichtgewicht batterijen (ketels) voor batterijen.
 • Google Play: 4,3 van de 5 sterren.

Studyblue Flashcards & Quizzen zijn een uitstekende applicatie/tool ​​om je studie te organiseren. Je kunt deze app gebruiken om flashcards te maken om je te helpen studeren. Miljoenen studenten gebruiken deze applicatie en het aantal van hen hadden dit jaar meer dan 400 miljoen flashcards gemaakt. Je kunt niet alleen studiemateriaal maken, maar ook delen met de rest van de wereld.

Als ander studiemateriaal je heeft geholpen, geef me dan geen geld terug. Je kunt je studiemateriaal zelfs aanpassen met beeld en geluid als je wilt, of je kunt zelfs vertellen om te leren. Je kunt jezelf testen met deze app, je voortgang volgen en zelfs aantekeningen maken tijdens het studeren. Het is mogelijk om je desktopcomputer te gebruiken om te wennen aan het bestuderen van StudyBlue-studiemateriaal. Op de top van die app ziet het er ook echt goed uit.

Stream studie Blue Flashcards & Quizzen!

De wetenschappelijke rekenmachine van RealCalc is de complete wetenschappelijke rekentool.

 • Prijs: U kunt het gratis downloaden.
 • Aankopen in de winkel: Nee.
 • Maatregelen: De apparaten kunnen door de kamer reizen.
 • Google Play-beoordeling – 4,6 van de vijf sterren.

RealCalc Scientific Calculator bestaat al heel lang. Het is bijna een lange tijd geleden dat die app is bijgewerkt. Het hoeft niet te worden bijgewerkt, maar het werkt net zo goed als het wordt gebruikt. Deze app biedt je in feite een computer-computer die geavanceerde berekeningen aankan. Deze rekenmachine is ontworpen om precies te functioneren als standaard natuurkundige rekenmachines.

Houd er rekening mee dat u niet alle functies van de gratis versie van de app krijgt. Als je een plus-versie koopt, krijg je extra functies zoals breuken, graden/minuten/seconden, aanpasbare conversies en constanten, liggende modus, startscherm-widget enz. Deze app heeft 10 geheugenslots, configureerbare cijfergroepering en decimale punt, extern toetsenbord en nog veel meer.

Realcalc wetenschappelijke rekenmachine downloaden.

Google Drive

 • Prijs: Gratis te downloaden.
 • In-app aankopen: $ 0,99 tot $ 1.0024.
 • Varieert zijn verpakt met wielen.
 • Google Play-beoordelingen: 4,3 van de 5 sterren.

Google Drive is een bekende software. Er zijn meer dan twee software die u kunt gebruiken, zoals een app die u de deur opent naar online opslag, zoals een cloud. Met uw Google-account krijgt u 15 GB opslagruimte, maar u kunt meer kopen als u dat nodig heeft. De prijs is in de loop der jaren iets gedaald, dus je kunt 100 GB krijgen voor slechts $ 1,99 per maand. Dat is de prijs van de VS, maar elders is het vergelijkbaar.

U kunt allerlei soorten bestanden opslaan en openen wanneer u maar wilt. Je hebt toegang via zowel je telefoon als je computer. Met een algemene zoekfunctie kunt u snel bestanden vinden, terwijl u al uw behoeften met anderen kunt delen. Er zijn meerdere manieren om te delen. De app kan zelfs de camera van je telefoon voor je scannen.

Google Drive downloaden.

School

 • Prijs: U kunt het gratis downloaden.
 • Niemand koopt de eerste twee van de vier producten.
 • Maat: Xperiment. Varieert met magnetisch apparaat.
 • Google Play-beoordeling: 4,6 van de 5 sterren.

School is een app met een heel simpele naam. De app kan echter erg handig zijn. Het is een zeer nuttige app om je schoolleven te organiseren. Het is het thema van deze app. Op hetzelfde tijdsbestek kunt u veel pictogrammen invoegen, zodat u uzelf eraan kunt herinneren wat u moet doen. Zodra u op een van deze pictogrammen tikt, ziet u uw taken gedetailleerder. Deze app bevat ook extra functies.

Ze gebruikt eigenlijk een rekenmachine en een tijdmanagementtool. U kunt bijvoorbeeld een specifiek tijdschema instellen om iets te doen dat niet in het tijdschema wordt getoond. Je kunt zelfs een specifiek aantal dagen instellen dat je studeert en een specifieke tijdslimiet instellen voor elke dag. Deze applicatie ziet er uitstekend uit. De gebruikersinterface is precies goed voor dat soort apps en het voelt zeker goed om het te proberen.

School downloaden

Google Family Link voor ouders.

 • Prijs: PDF gratis.
 • Ontvang in-app-aankopen: u hoeft niets te wijzigen.
 • Een zandzak gebruiken.
 • Google Play: 4,0 van de 5 sterren

Google FamilyLink voor ouders is in wezen de app voor ouderlijk toezicht van Google. Met deze app kun je op afstand een paar basisregels instellen op je apparaat. U kunt niet alleen regels instellen, maar ook naar de apps van uw kinderen kijken om er zeker van te zijn dat ze niets doen wat niet hoeft. Er zijn ook activiteitenrapporten beschikbaar, zodat u gemakkelijk kunt zien hoeveel tijd uw kind aan specifieke apps/games besteedt.

Uw kind kan apps die uw kind probeert te downloaden goedkeuren of blokkeren, maar ook in-app-aankopen beheren. Als u apps van zijn en haar apparaat wilt verbergen, kunt u dat ook doen. Met deze app kun je ook een apparaat op afstand vergrendelen. Probeer te onthouden dat deze app bedoeld is om je kind te beschermen en hem te helpen zich te concentreren; om geen enkele duidelijke reden een controlefreak te zijn. Wees helemaal niet zenuwachtig.

Probeer Google FamilyLink voor ouders.

Duolingo

 • Bestellen: Gratis te downloaden!
 • Koop in de winkel: 200 dollar – 140.
 • Maat: Bezems met het apparaat.
 • Google Play-beoordeling: 4,7 van de 5 sterren.

Ik zou graag wat nieuwe talen willen leren. Je zou zelfs betrokken kunnen raken bij Duolingo. Het leek moeilijk om die app eerder te horen, omdat het op zich de meest populaire app is. In deze app heb je de mogelijkheid om meer dan 35 talen te leren door kleine, tijdrovende lessen te leren. U kunt oefenen met spreken, lezen, luisteren en schrijven, zodat u een nieuwe taal kunt leren.

U kunt uw taalleerdoelen nastreven met beloningen en prestaties als stimulans. Meer dan 300 miljoen mensen gebruiken Duolingo, wat veel zegt over de populariteit van de app. De gebruikersinterface van de app is perfect, bijna iedereen kan het gebruiken, het is heel eenvoudig. Het is eenvoudig, dus je hoeft alleen maar duidelijk te zijn. Het beste is dat Duolingo gratis te gebruiken is, hoewel een klein aantal in-app-aankopen is inbegrepen.

Duolingo downloaden

Dictionary.com

 • Bestelling: Gratis om online te gaan.
 • Ik koop van 1,99 tot 3,99.
 • Grootte: Een vasculaire robot heeft een apparaat.
 • Google Play-score is 4 x 5 jaar.

Als je een betrouwbaar woordenboek nodig hebt, kijk dan eens. Dictionary.com heeft de vorm van een hulpmiddel om u te helpen. Dit woordenboek bevat meer dan twee miljoen vertrouwde definities en synoniemen. Het zal je helpen elke dag nieuwe woorden te leren, gebaseerd op de Word of Day-functie. Audio-uitspraken zijn inbegrepen in het pakket en zorgen ervoor dat u het niet opnieuw hoeft te missen.

U kunt definities vinden door uw stem te lezen. Met een app kun je ook definities vinden. Inbegrepen is een woord puzzelspel. We moeten de letters ontcijferen. Deze app houdt ook een zoekgeschiedenis voor je bij als je woorden van eerder nodig hebt. De gebruikersinterface is uitstekend genoeg en de app is gewoon handig om op je telefoon te gebruiken. De app is gratis te gebruiken, maar is wel beschikbaar op de iPhone.

Dictionary.com downloaden

Leave a Comment