De 13-inch M2 MacBook Pro is voor het eerst $ 200 korting

De zomerzonnewende is gekomen en gegaan, wat betekent dat een nieuw schooljaar voor de deur staat. Gelukkig zijn er momenteel verschillende van onze topkeuzes voor laptops die geschikt zijn voor studenten te koop. Naast die deals kreeg de met M2 uitgeruste MacBook Pro net zijn eerste significante korting bij Best Buy. Normaal geprijsd op $ 1.499,99, wordt de 512 GB-configuratie van Apple’s nieuwste model van de MacBook Pro verdisconteerd tot $ 1.299,99 bij Best Buy, de laagste prijs tot nu toe. Ook is het 256 GB-model dat normaal gesproken voor $ 1.299,99 wordt verkocht, bij Best Buy gedaald tot slechts $ 1.099,99.

Het ziet er misschien hetzelfde uit als de oudere versies van de MacBook Pro – Touch Bar en zo – maar het bevat de snellere M2-processor. Hoewel het vermoeide ontwerp en de matte webcam misschien niet zijn waar elke student genoegen mee wil nemen, behoudt hij in ieder geval dezelfde uitstekende prestaties en batterijduur als zijn voorganger. Lees onze recensie.

13-inch MacBook Pro met M2 (2022)

De nieuwste configuratie van de 13-inch MacBook Pro kan worden uitgerust met de nieuwe M2 CPU en kan worden geconfigureerd om tot 24 GB aan verenigd geheugen te hebben.

Misschien wil je deze deal bekijken op de Acer Chromebook Spin 513. Normaal $ 459,99, heeft Amazon de lichtgewicht laptop verdisconteerd tot slechts $ 399,99. De ChromeOS-aangedreven machine biedt misschien niet hetzelfde soort kracht en veelzijdigheid die je krijgt in een MacBook of Windows-laptop, maar zijn lichtgewicht vormfactor en uitgebreide batterijduur maken de Spin 513 een uitstekende keuze, vooral voor studenten. Deze configuratie heeft een 1080p-touchscreen met 8 GB RAM en een Snapdragon 7c-processor, die meer dan in staat zou moeten zijn om de meeste, zo niet alle, ChromeOS-applicaties aan te kunnen. Enigszins teleurstellend is echter de waardeloze 64 GB aan opslag aan boord. Maar als de meeste van uw activiteiten in de browser plaatsvinden, zou dit geen al te groot probleem moeten zijn. Lees onze recensie.

De Acer Chromebook Spin 513 zit op een stenen bank, open, schuin naar links.  Het scherm toont een pastorale scène.

Acer Chromebook Spin 513

De ChromeOS-aangedreven Spin 513 is vooraf geladen met Google-applicaties en heeft toegang tot Android-apps vanuit de Play Store.

U kunt momenteel $ 100 besparen op Sony’s WH-1000XM4 bij Woot, maar alleen als u ze rechtstreeks via de mobiele Woot-app koopt. De populaire hoofdtelefoon met ruisonderdrukking raakte eerder deze maand $ 228 tijdens Prime Day, dus dit is niet zo’n goede prijs, maar $ 249,99 is nog steeds een koopje voor een willekeurige donderdag. En hoewel de XM4’s plaats hebben gemaakt voor de XM5’s, heeft het oudere model verschillende kenmerken gemeen met het nieuwere model.

Naast het bieden van enkele van de beste ruisonderdrukking die beschikbaar is in een over-ear hoofdtelefoon, ondersteunen de XM4s multipoint Bluetooth-connectiviteit en uitstekende helderheid voor spraakoproepen. Voor $ 249,99 blijft de XM4 een geweldige en nu meer prijsbewuste aankoop. Lees onze recensie.

Sony WH-1000XM4

Deze over-ear hoofdtelefoons behoren tot de beste ruisonderdrukkende hoofdtelefoons die je nu kunt kopen. Ze gaan tot 30 uur mee op een enkele lading en bieden een comfortabele luisterervaring met zachte oorkussens.

Amazon’s vierde generatie Echo is momenteel te koop voor $ 59,99 bij Amazon en Best Buy, lager dan de gebruikelijke prijs van $ 99,99. De bolvormige slimme hub-meets-speaker biedt een uitgebreide bibliotheek met Alexa-vaardigheden voor domotica-functies. De nieuwste Echo biedt een robuuster geluid dan de goedkopere vierde generatie Echo Dot. Het kan zelfs samenwerken met een andere Echo-luidspreker, waardoor je geluid een grote boost krijgt door ze te koppelen in een stereoconfiguratie voor muziek of ze aan te sluiten op een Fire TV-streamingapparaat. Lees onze recensie.

Amazon Echo (vierde generatie)

De nieuwste Echo heeft een bolvormige bouw en biedt een betere geluidskwaliteit dan de vorige iteratie.

De Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro is een geweldige optie voor iedereen die niet meer dan $ 100 wil betalen voor een fatsoenlijk paar oordopjes met ruisonderdrukking. Normaal $ 129,99, biedt Best Buy momenteel korting op het paar oordopjes in blauw tot $ 49,99, hun laagste prijs tot nu toe. Naast de verschillende maten oordopjes voor een comfortabele pasvorm, biedt de Air 2 Pro solide ruisonderdrukking voor de prijs, en de bijbehorende app stelt je in staat om de luisterervaring te verfijnen. Lees onze recensie.

Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro

De Soundcore Liberty Air 2 Pro-oordopjes van Anker bieden fatsoenlijke actieve ruisonderdrukking tegen een concurrerende prijs, met app-functies waarmee je het ANC kunt aanpassen en ervoor kunt zorgen dat je de ideale pasvorm in je oren hebt.

Onze favoriete Bluetooth-luidspreker, de Bose SoundLink Flex, wordt momenteel afgeprijsd tot ongeveer $ 129 bij Amazon en Best Buy. Deze capsulevormige Bluetooth-luidspreker kost meestal $ 149, en dit is de beste prijs die we sinds mei hebben gezien. De SoundLink Flex is weerbestendig en kan worden bedolven in wat zand of vast komen te zitten in een plotselinge regenbui. Deze luidspreker is niet alleen robuust, maar heeft ook een batterijduur van 12 uur en heeft een van de beste geluidskwaliteit van andere Bluetooth-luidsprekers die beschikbaar zijn voor een vergelijkbare prijs.

Bose SoundLink Flex

Bose’s nieuwste Bluetooth-speaker, de SoundLink Flex, biedt een onberispelijke, gedetailleerde geluidskwaliteit met een verrassende hoeveelheid bas voor zijn formaat – en dat alles in een robuust ontwerp dat je overal mee naartoe kunt nemen.

Nog een paar deals die uw aandacht waard zijn

Leave a Comment