De nieuwe manieren waarop iPhone, Apple Watch je gezond proberen te houden

Apple-apparaten houden je hartslag, je stappen en hoe hard je traint bij. In sommige gevallen zeiden gebruikers dat ze hun leven hadden gered. Nu wil Apple ervoor zorgen dat u uw medicijnen niet overslaat.

Afgelopen maandag, tijdens de Worldwide Developers Conference, heeft Apple verschillende software-updates besproken die dit najaar komen en die de manier waarop je een iPhone, iPad, Apple Watch en MacBook gebruikt, veranderen.

Hoewel veel van deze functies eigenaren van Apple-apparaten zullen helpen om georganiseerd en in contact te blijven, is de techgigant ook op zoek naar nieuwe manieren om gebruikers aan het denken te zetten over hun gezondheid.

“We werkten aan de (Apple) Watch en realiseerden ons dat het horloge de hele tijd bij je was, en dachten dat er een echte kans en misschien zelfs een morele verantwoordelijkheid was om mensen te helpen op hun reis naar gezondheid”, aldus Apple Chief Operating Officer Jeff Williams. tijdens een interview met USA TODAY. “We blijven aan die draadjes trekken en doen steeds meer op het gebied van het empoweren van mensen met informatie en het helpen gezonder te leven.”

Leave a Comment