Gratis apps voor Android & iOS: deze Pro-versies zijn momenteel gratis

Deze week kunnen apps en games voor zowel Android-telefoons als iPhones slechts een beperkte tijd gratis worden gedownload. We zullen met u delen hoe u deze kostbare downloads in handen kunt krijgen.

Als je NextPit al een tijdje volgt, weet je wat je hier in dit artikel kunt verwachten: De Google Play Store en Apple’s App Store bieden regelmatig kortingen en promoties waarbij je voor een beperkte tijd betaalde content gratis kunt krijgen. We verzamelen deze freebies en zetten ze voor je op een rij, maar in tegenstelling tot onze lijst met de vijf beste apps van de week, zullen we de apps niet met opzet uitproberen. Wees daarom een ​​beetje voorzichtig voordat je in een geldput terechtkomt, want sommige apps kunnen nog steeds microtransacties bevatten.


Ontvang 30 dagen gratis Prime Gaming
met Amazon Prime-proefversie

Tip: Wil je een gratis app veiligstellen voor de toekomst? Als dat zo is, download het dan een keer en verwijder het indien nodig. Op deze manier wordt het toegevoegd aan je lijst met gekochte apps en kun je het in de toekomst opnieuw downloaden zodra je het nodig hebt.

Gratis apps voor je Android-telefoon

Deze apps zijn gratis in de Google Play Store

 • VPN-professional ($ 0.99): Een VPN hebben is beter dan helemaal geen VPN, toch? Als u op zoek bent naar een zeer eenvoudige VPN-service waarvoor geen maandelijks abonnement vereist is, dan is dit misschien de moeite van het bekijken waard.
 • Telefoon Booster Pro ($ 10,99): Phone Booster Pro claimt de prestaties van je telefoon serieus te optimaliseren. Dit doet het door je telefoon sneller te maken (Speed ​​Booster), je batterij langer mee te laten gaan (Battery Saver), de temperatuur van je telefoon te verlagen (phone Cooler), RAM op te ruimen (RAM Cleaner), je games en apps te versnellen met geweld onnodige apps sluiten.
 • Premium-camera ($3.99): Terwijl sommige gebruikers klaagden over de gebruikersinterface, is hier een camera-app die een zekere mate van flexibiliteit biedt, zoals het maken van snapshots met vooraf bepaalde intervallen.

Deze games zijn gratis in de Google Play Store

 • landhuis ($ 3,99): Verken het spookhuis zoals jij dat wilt en steel alles wat je vindt. Dit is een origineel avonturenspel dat een hybride is van een platformspel en een puzzelspel. De moeilijkheidsgraad schalen met elke kamer.
 • Bouwsimulator PRO ($ 2,99): Bedien zware machines zoals kraan, bulldozer of betonpomp! Speel een van de meest realistische bouwsimulatorspellen op Android, want je houdt de innerlijke architect urenlang bezig.
 • Steen der Zielen HD ($ 0,99): Actie-horror met RPG-elementen waar mysterieuze gangen en kerkers, veel sinistere monsters en speurtochten op je wachten. Het is aan jou om de bron van het kwaad te ontdekken en de wereld te redden.
 • Nummerpuzzel samenvoegen ($2.49): Met deze leuke en meeslepende titel kun je zelfs zonder internetverbinding spelen, met eenvoudige maar hoogwaardige graphics terwijl je je hersenen plaagt om de puzzels binnenin op te lossen.
 • Sudoku Pro ($ 2,99): De Sudoku-rage is misschien al een tijdje verdwenen, maar er zijn nog steeds die-hards die hun Sudoku op hun telefoon willen meenemen!
 • Superhelden Junior Premium ($ 0,99): Ga door de stad en speel de rol van een superheld … die nog relatief jong is. Kick butt terwijl je er schattig uitziet!
 • Brandend fort 2 ($ 1,00): bestorm verschillende soorten forten met behulp van een slimme combinatie van tactisch inzicht en eenheden. Er is niets zo bevredigend als het verpletteren van je vijand!
 • rijk verdediger ($ 0.99): Je bent een bekwame meester in strategiespel die moet vertrouwen op wijze tactieken en formidabele tegenstanders moet bestrijden. Zorg ervoor dat je machtige helden de grenzen van je rijk kunnen verdedigen tegen kwade krachten in deze TD-titel!

Gratis apps voor je iPhone

Deze apps zijn gratis voor iOS

 • Dagcirkel ($ 1,99): Heeft u moeite om verjaardagen, jubilea, verhuizingen of de eerste schooldag van uw kind te onthouden? Maak het leven gemakkelijker met Day Cicle dat kleurrijke visuele aanwijzingen biedt om u eraan te herinneren!
 • PDF Max Pro ($ 9,99): PDF Max is een professionele en betaalbare PDF-app voor het werken met PDF-documenten op je Mac. Markeer documenten met markeringen en handschrift, voeg teksten en stempels in, vul PDF’s in, onderteken ze en manipuleer zelfs PDF-pagina’s.
 • De pitchpijp ($ 2,99): Hier is de perfecte metgezel voor de stemfluit die ideaal is voor muziekleraren, muziekstudenten, zangleiders, soloartiesten en meer! Iedereen die met muziek bezig is, zou dit zeker op zijn iPhone moeten hebben.
 • Zoro.to ($ 2,99): Zoro.to is een To-do-lijst met een epische twist. Geïnspireerd door de Witcher 3, stelt de Quest-app de gebruiker in staat om Quests in plaats van taken in te stellen. Elke Quest kan sub-quests hebben. Wanneer alle taken zijn voltooid, ontvang je een beloning.
 • Wonder ochtend ($ 4,99): Deze app geeft je het eenvoudigste en meest effectieve stapsgewijze proces om elke dag wakker te worden met meer energie, motivatie en focus, zodat je de best mogelijke versie van jezelf kunt zijn.

Deze spellen zijn gratis voor iOS

 • Fantasie Draak Simulator 2021 ($ 10,99): Fantasy Dragon Flying-simulator beweert het beste drakenvliegspel in de Apple App Store te zijn. Bestuur je vliegende draak terwijl je punten verzamelt en door verschillende niveaus komt. Verken de lucht en arriveer op je bestemming terwijl je de ultieme reis van drakenvlucht ervaart.
 • Helix Jumper Crush Twist-spellen ($ 10,99Helix Switch Color Jump ball is een stuiterbalspel waarbij je door platforms moet breken en een level omhoog moet. Vergeet niet om munten en sterren te verzamelen om onderweg nieuwe personages te ontgrendelen!
 • De RPG van iedereen ($ 0,99): Met Everybody’s RPG kun je de ouderwetse sfeer van gepixelde RPG-games herbeleven in een eindeloze inactieve RPG-stijl. Dit is gewoon een tijdverspiller die… werkt.
 • QB: Het verhaal van een kubus ($ 2,99): Er zijn in totaal 80 niveaus om elk van de laatste zwarte blokjes te bereiken. Ervaar onderweg nieuwe kubussen die hun eigen monteur hebben, en daag je uit om elke keer de manier te veranderen waarop je het level voltooit.

Maak je geen zorgen als er niets was dat je bijzonder opviel vandaag (en hey, ik weet zeker dat er iets was dat je interesse wekte!). Als u een app vindt die niet langer gratis beschikbaar is, laat ons dan een reactie achter. Dank je!

.

Leave a Comment