Gratis apps voor Android & iOS: deze Pro-versies zijn momenteel gratis

Deze week kunnen apps en games voor zowel Android-telefoons als iPhones slechts een beperkte tijd gratis worden gedownload. We zullen met u delen hoe u deze kostbare downloads in handen kunt krijgen.

Als je NextPit al een tijdje volgt, weet je wat je hier in dit artikel kunt verwachten: De Google Play Store en Apple’s App Store bieden regelmatig kortingen en promoties waarbij je voor een beperkte tijd betaalde content gratis kunt krijgen. We verzamelen deze downloads en zetten ze voor je op een rij, maar in tegenstelling tot onze lijst met de vijf beste apps van de week, zullen we de apps niet met opzet uitproberen. Wees daarom een ​​beetje voorzichtig voordat je in een geldput terechtkomt, want sommige apps kunnen nog steeds microtransacties bevatten.


Ontvang 30 dagen gratis Prime Gaming
met Amazon Prime-proefversie

Tip: Wil je een gratis app veiligstellen voor de toekomst? Als dat zo is, download het dan een keer en verwijder het indien nodig. Op deze manier wordt het toegevoegd aan je lijst met gekochte apps en kun je het in de toekomst opnieuw downloaden zodra je het nodig hebt.

Gratis apps voor je Android-telefoon

Deze apps zijn gratis in de Google Play Store

 • Binaire rekenmachine Pro ($ 0.99): Dit is een gratis wiskundige rekenmachine die in staat is om getallen in binair formaat op te tellen, af te trekken, te vermenigvuldigen en te delen (computers ‘spreken’ op deze manier!). Elk getal kan worden weergegeven door elke reeks bits (binaire cijfers), ze worden gewoonlijk geschreven met de symbolen 0 en 1.
 • Netwerk Mobiele Info & WiFi ($ 1,99): Network Cell Info is een uitgebreide app voor mobiel netwerk en wifi-monitoring met meet- en diagnosetools (5G, LTE+, LTE, CDMA, WCDMA, GSM). Network Cell Info kan u helpen bij het oplossen van uw ontvangst- en verbindingsproblemen, terwijl u op de hoogte blijft van het radiofrequentielandschap van uw lokale mobiele provider.
 • Snelheidsweergave GPS Pro ($ 0,99): Speed ​​​​View GPS kan onder andere uw snelheid, afstand, tijd, locatie en ook uw starttijd, verstreken tijd, gemiddelde snelheid, maximale snelheid en hoogte volgen. U kunt zelfs schakelen tussen de snelheidsmeter van uw auto en de fietscyclometer, met mph-, knopen- en km/h-modi om uit te kiezen.

Deze games zijn gratis in de Google Play Store

 • Steen der Zielen HD ($0.99): Actie-horror met RPG-elementen waar mysterieuze gangen en kerkers, veel sinistere monsters en speurtochten op je wachten. Het is tijd om de rol van held te spelen en de wereld te bevrijden van dit grote kwaad!
 • Stickman Master: Schaduwgevecht ($ 1,99): Wees de legendarische ninjameester-schaduwkrijger en geniet van een ongelooflijk vechtavontuur in deze titel terwijl je rondgaat met het verzamelen van krachtige wapens, fantastische bepantsering, hacking en hakkend je een weg naar de overwinning.
 • WindWings: Space Shooter ($ 1,99): Een soldaat die verdwaald is in de tijd, met deze ruimteschieter kun je kiezen uit twee verschillende vliegtuigen die goed geschikt zijn voor verschillende situaties. Het is een zorgvuldige test van je reflexen terwijl je je een weg baant om de wereld te redden van buitenaardse wezens.
 • Moto Bike Racer Pro Fighter 3D ($ 7.99): Voer fietsstunts uit terwijl je andere gangsters neerschiet. Dit is als het kind van Motocross Maniacs en Road Rash.
 • Moderne Amerikaanse Sniper Shooter 3D ($2,49): Er zijn talloze missies in dit 3D FPS-spel, waarbij je kunt kiezen uit geavanceerde sluipschutterwapens in verschillende gevechtssituaties.
 • Verdedigingszone 2 HD ($ 2,99): Dit is een klassieke Tower Defense-titel met een groot aantal nieuwe en boeiende niveaus met verbluffende en indrukwekkende graphics. Er is een breed scala aan wapens om uit te kiezen met gloednieuwe tegenstanders, dus kies verstandig je tactiek.
 • Gegevensbescherming ($ 4,99): Speel het Tower Defense-genre op een totaal andere manier met deze game die zich afspeelt in cyberspace. Bescherm servers tegen infectie door een hele reeks aankomende glitches, bugs en virussen terwijl u de specifieke lay-out van elke server in uw voordeel gebruikt, door verdedigingsprogramma’s op strategische locaties te installeren om de server in de snelst mogelijke tijd te verdedigen.
 • Brandend fort 2 ($1.00): Een heel eenvoudig torenverdedigingsspel waarin je je verstand en legers opneemt tegen de AI. Het is zo eenvoudig dat zelfs kleine kinderen het kunnen spelen!

Gratis apps voor je iPhone

Deze apps zijn gratis voor iOS

 • sap horloge ($ 4,99): Controleer de resterende batterijduur van uw iPhone op uw Apple Watch, wat het zeker gemakkelijker en handiger maakt om het in één oogopslag te bekijken.
 • Zandbak Planeet ($ 11,99): Simuleer het zonnestelsel op je telefoon, waar je je eigen planeet kunt bouwen!
 • Veiligheidsopmerking+ Pro ($ 2,99): gebruikt het meest geavanceerde beveiligingssysteem om uw notities, takenlijsten en herinneringen te beschermen. Gebruik biometrische technologie om de app te ontgrendelen met TouchID- of FaceID-ondersteuning, en als iemand probeert in te breken, wordt de foto van de indringers vastgelegd tijdens de inbraakpoging.
 • Seismometer – Aardbevingsalarm ($ 0,99): Dit is een potentiële redder in nood, aangezien de app een aardbevingsmeter en -alarm is die altijd in uw zak zit en u waarschuwt voor een aardbeving wanneer deze zich voordoet.

Deze spellen zijn gratis voor iOS

 • Eng Mortuarium Assistent-spel ($ 0,99): Je bent nu alleen in het ziekenhuis met de doden, en je moet doen wat er van je gevraagd wordt om te overleven, aangezien de doden soms niet blijven…dood.
 • De RPG van iedereen ($ 0,99): Herbeleef de old-school vibes van gepixelde RPG-gaming in een eindeloze inactieve RPG-stijl
 • Auto rijden Sim$ 0,99): Dit is een realistische multiplayer-autogame in een open wereld die verschillende aspecten biedt, zoals parkeren, racen en zelfs volledige auto-tuning! Voeg je virtual reality-avatar toe aan het spel en ontmoet echte mensen in de online modus!
 • Slo Mo jongen ($ 2,99): Dit is een episch slow motion-spel waarin je je personage door verschillende obstakels leidt in klassieke slow motion-actie!
 • Kosmische Frontlinie AR ($ 2,99): Aangeprezen als een van de visueel meest verbluffende AR-strategiespellen tot nu toe, kun je naar de sterren stijgen, nieuwe werelden koloniseren en vijandige planeten veroveren terwijl je je enorme ruimteschipvloot voorbereidt om deel te nemen aan de grootste strijd die de melkweg ooit heeft gezien.

Maak je geen zorgen als er vandaag niets was dat je bijzonder opviel (en hey, ik weet zeker dat er iets was dat je interesse wekte!). Als u een app vindt die niet langer gratis beschikbaar is, laat ons dan een reactie achter. Dank je!

.

Leave a Comment