Gratis apps voor Android & iOS: deze Pro-versies zijn momenteel gratis

Deze week kunnen apps en games voor zowel Android-telefoons als iPhones slechts een beperkte tijd gratis worden gedownload. We zullen met u delen hoe u deze kostbare downloads in handen kunt krijgen.

Als je NextPit al een tijdje volgt, weet je wat je hier in dit artikel kunt verwachten: De Google Play Store en Apple’s App Store bieden regelmatig kortingen en promoties waarbij je voor een beperkte tijd betaalde content gratis kunt krijgen. We verzamelen deze downloads en zetten ze voor je op een rij, maar in tegenstelling tot onze lijst met de vijf beste apps van de week, zullen we de apps niet met opzet uitproberen. Wees daarom een ​​beetje voorzichtig voordat je in een geldput terechtkomt, want sommige apps kunnen nog steeds microtransacties bevatten.


Ontvang 30 dagen gratis Prime Gaming
met Amazon Prime-proefversie

Tip: Wil je een gratis app veiligstellen voor de toekomst? Als dat zo is, download het dan een keer en verwijder het indien nodig. Op deze manier wordt het toegevoegd aan je lijst met gekochte apps en kun je het in de toekomst opnieuw downloaden zodra je het nodig hebt.

Gratis apps voor je Android-telefoon

Deze apps zijn gratis in de Google Play Store

 • Meetcentrum ($ 4.49): Wil je deze zomer een make-over in je huis uitvoeren? Download dan deze app en zorg ervoor dat je doe-het-zelf projecten niet vanaf de vereiste afmetingen lopen!
 • Equalizer Bass Booster Pro ($ 1,99): Deze app heeft een volumebooster die het algemene geluid verandert en de geluidskwaliteit verbetert, waardoor je muziek aangenamer en luider klinkt. Natuurlijk kan het zelfs de ervaring van je oordopjes verbeteren.

Deze games zijn gratis in de Google Play Store

 • Sword Knights: Idle RPG (Magie) ($1,49): Als je het leuk vindt om allerlei soorten wapens te verzamelen en in feite te nivelleren en de meest stoere ridder ooit te worden, dan is dit spel perfect voor jou.
 • Assassin Lord: Idle RPG (Buff) ($ 1,99): Nog een andere zelfspelende RPG die niet door de speler kan worden beïnvloed, maar je kunt er wel de tijd mee doden.
 • Woordzoeker 600 Pro ($ 1,99): Houd je ervan om je hersenen te kietelen? Dan zul je er zeker achter kunnen komen hoe slim je bent door op elk woord te jagen.
 • Snelle VIP ($ 0.99): Dit is een ritmespel dat je reflexen test en een eerbetoon is aan Beatmania en andere ouderwetse ritmespellen.
 • DungeonMon! ($ 0,99): Train monsters en laat ze strijden om als overwinnaar uit de strijd te komen. Klinkt dit bekend?
 • SLOC ($ 1,99): Deze 2D Rubik’s Cube-puzzel is een geweldige manier om de tijd op een gunstige manier door te brengen wanneer je je hersensap wilt persen.
 • HEER RACER ($ 4,99): Daag je vrienden of de AI uit in snelle races. De weg is gewoon recht zonder bochten, maar het is nog steeds leuk.
 • Flessenbreker 3D ($1.99): Met deze master-flessenschietsimulator uit 2021 voel je je als een professionele glasbreker. Perfect om op een hersenloze manier stress los te laten met verbluffende graphics en soepele opnamecontrole.

Gratis apps voor je iPhone

Deze apps zijn gratis voor iOS

 • Numpad-toetsenbord op afstand ($ 3,99): Als u in Excel, Numbers of een andere professionele toepassing op uw computer werkt, is deze app iets voor u. Verander uw iPhone of iPad in een krachtige en elegante toetsenborduitbreiding met cijfers en navigatiepads.
 • Telefoonstation: synchronisatie van bestandsopslag ($ 3,99): U kunt uw iOS-apparaat nu gebruiken als een draagbare draadloze flashdrive. U kunt lokale of cloudbestanden opslaan, bekijken en beheren op uw iPhone of iPad.
 • Veiligheid Foto+Video Pro ($ 3,99): Houd uw meest persoonlijke afbeeldingen en video’s privé. Met deze app kun je je meest gevoelige media met een toegangscode beveiligen, zodat nieuwsgierige blikken nooit iets zien wat je niet wilt dat ze zien.
 • Batterijniveau ($ 0,99): Toont het huidige batterijpercentage van uw apparaat en laat u de systeemstatus controleren.
 • BillMinder ($ 2,99): Dit is de perfecte app om u eraan te herinneren rekeningen te betalen, zodat u te late vergoedingen kunt vermijden, geld kunt besparen en uw kredietscore kunt verbeteren.

Deze spellen zijn gratis voor iOS

 • Warlords klassieke strategie$ 4,99): Warlords Classic is een officiële versie van het fantastische spel dat je in je jeugd op pc, Mac of Amiga-computers hebt gespeeld. Geniet van ouderwetse graphics, oude kaarten en categorieën!
 • Echte branding ($ 1,99): Aangeprezen als ‘s werelds meest realistische surfspel, kun je alle verschillende golven aan zonder nat te worden.
 • Neo-monsters ($ 0,99): Vang monsters en sleep… bla, bla, bla. Dit is een opnieuw geformuleerde formule die gewoon werkt.
 • Abi: het verhaal van een robot ($ 0,99): Door te verkennen en interactie aan te gaan, zullen spelers Abi helpen de geheimen van Metropolis te ontdekken, naar meer aanwijzingen te zoeken over de witte vogel van DD en manieren te vinden om Jamie terug te vinden.

Maak je geen zorgen als er niets was dat je bijzonder opviel vandaag (en hey, ik weet zeker dat er iets was dat je interesse wekte!). Als u een app vindt die niet langer gratis beschikbaar is, laat ons dan een reactie achter. Dank je!

.

Leave a Comment