iPhone 14, Apple Watch Series 8, meer

Over minder dan twee maanden zal Apple waarschijnlijk zijn traditionele september-evenement houden. Als het bedrijf de trend volgt, wordt dit de belangrijkste keynote van het jaar. Hoewel er verschillende Apple-producten klaar zijn, zijn er twee die mensen het meest verwachten, de iPhone 14-serie en de Apple Watch Series 8. Dit is wat Apple kan aankondigen tijdens het evenement in september.

iPhone 14 op het Apple September Event

De iPhone 14-serie wordt de ster van het Apple September Event. Met vier nieuwe modellen die worden geïntroduceerd, verwacht u veel hype van een nieuwe iPhone 14 Plus/Max. Hoewel de reguliere modellen niet veel zullen onderscheiden van de huidige iPhone 13-generatie, zal een groter model een mooie toevoeging zijn.

Verwacht tijdens het Apple September Event grote veranderingen voor de iPhone 14 Pro, zoals eerder gemeld door 9to5Mac. Een nieuw ontwerp, een betere processor en enorme verbeteringen aan de kant van de camera. De iPhone 14-serie wordt waarschijnlijk een van de grootste Apple-lanceringen in jaren.

Er komen drie nieuwe Apple Watches aan

Bloomberg‘s Mark Gurman heeft gemeld dat Apple in 2022 drie nieuwe Apple Watch-modellen zal introduceren, wat hij de belangrijkste update voor de Watch in jaren noemde.

Deze horloges zouden kunnen worden onthuld tijdens het Apple September Event. De Apple Watch Series 8 krijgt in ieder geval een nieuwe lichaamstemperatuursensor en een langere batterijduur. De Apple Watch SE zal waarschijnlijk worden bijgewerkt, terwijl Apple ook een robuuste “Pro” -versie van de huidige Watch voorbereidt met een ander ontwerp en premium afwerking.

AirPods Pro 2 op het Apple September Event

Terugroepactie AirPods Pro

Afgezien van de iPhone 14-serie en nieuwe Apple Watch-modellen, zou Apple tijdens het septemberevenement de nieuwe AirPods Pro 2 kunnen introduceren.

Met een vergelijkbaar ontwerp als de huidige generatie, 9to5Mac bronnen bevestigen dat het volgende AirPods Pro-model – met de codenaam B698 – de volgende versie van de H1-chip zal bevatten, Apple’s eigen audioprocessor. Bovendien plagen referenties voor LC3-codec-ondersteuning op de AirPods Max beta-firmware dat AirPods Pro 2 de eerste zou kunnen zijn die Bluetooth 5.2-ondersteuning toevoegt.

Deze codec zorgt voor meer stabiliteit en efficiëntie voor de draadloze oordopjes. Niet alleen dat, maar deze nieuwe standaard zal AirPods Pro 2 helpen de geluidskwaliteit te verbeteren voor spraakoproepen en liedjes met ondersteuning met een hogere bitrate. Hoewel energiezuinige Bluetooth en LC3-codec geen “Lossless Bluetooth” beloven, zullen ze de geluidskwaliteit zeker aanzienlijk verbeteren.

Apple Mixed Reality-headset

Geruchten over de Apple Mixed Reality Headset zijn het afgelopen jaar toegenomen. Tijdens het Apple-evenement in september zou het bedrijf de “One More Thing”-zin van Steve Jobs nieuw leven kunnen inblazen om de aankomende Mixed Reality-headset van het bedrijf te plagen.

Geruchten gaan er momenteel naar uit dat het pas eind dit jaar wordt onthuld en in 2023 wordt verkocht. Het Apple September Event zou voor Apple de perfecte timing kunnen zijn om aan het publiek bekend te maken dat het een nieuwe markt betreedt.

Begin dit jaar plaagde het bedrijf bijvoorbeeld dat het aan een nieuwe Mac Pro werkt zonder verdere details.

Nieuwe Macs en iPads kunnen wat later komen

Apple September-evenement

Verwacht wordt dat Apple in 2022 ook verschillende nieuwe Macs en ten minste twee iPads zal introduceren. Terwijl het bedrijf in oktober een nieuwe MacBook Pro onthulde, zou Apple een maand later een nieuwe keynote kunnen voorbereiden om nieuwe Macs en iPads te introduceren.

In de nieuwsbrief van vandaag BloombergMark Gurman zei dat Apple later dit jaar nieuwe Mac mini’s en high-end MacBook Pro’s heeft. 9to5Mac bronnen hebben al bevestigd dat Apple werkt aan de tiende generatie basismodel iPad en een nieuwe iPad Pro.

Wanneer houdt Apple zijn September Event?

Apple houdt zijn evenementen meestal op een dinsdag. Als het bedrijf de trend van de afgelopen jaren volgt, kan de keynote plaatsvinden op 13 september, aangezien het de tweede dinsdag van de maand is.

Hoewel niets is bevestigd – en er zijn geen geruchten over de mogelijke datum – is het gezond verstand dat dit het perfecte moment zou kunnen zijn voor het bedrijf om de iPhone 14, Apple Watch Series 8 en meer te introduceren.

Omdat WWDC 2022 een hybride ervaring had, bereidt Apple misschien eindelijk het eerste persoonlijke evenement van het jaar voor voor de iPhone 14-release.

Wat hoop je voor het Apple September Event? Deel uw mening in het commentaargedeelte hieronder en vertel ons over welke aankondiging u het meest enthousiast bent.

FTC: we gebruiken auto-affiliate links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Leave a Comment