Opera levert zijn nieuwe VPN Pro-service naar Windows en Mac om u een extra beveiligingsniveau te bieden terwijl u reist

Oslo, Noorwegen, aug. 4, 2022 /PRNewswire/ — Opera (NASDAQ: OPRA), het bedrijf achter de gelijknamige webbrowser, kondigde onlangs de uitbreiding van zijn beveiligingsfuncties aan met de nieuwe VPN Pro-abonnementsservice, een premium VPN voor het hele apparaat die kan worden gebruikt zonder de installatie van een aparte app. De VPN Pro-service, die voorheen beschikbaar was op Android, is nu komt eraan aan Opera-gebruikers aan ramen en Mac.

Reizen zonder grenzen

De zomer is een tijd van reizen, waarbij mensen opnieuw van locatie veranderen: voor vrije tijd of om branche-evenementen bij te wonen. De geneugten van reizen komen echter ook met de cyberbeveiligingsrisico’s van het gebruik van openbare wifi.

De Opera-browser, die bekend staat om zijn gratis browser-VPN, die nog steeds beschikbaar is voor al onze gebruikers, biedt zijn gebruikers een apparaatbrede oplossing die hun laptops beschermt, waar ze ook gaan en welke verbindingen ze gebruiken – vanaf de metro hotspots naar wifi van het hotel. Gebruikers van Opera VPN Pro kunnen genieten van veilige en naadloze verbindingen, waar hun vakantie of zakenreis hen ook brengt. De op abonnementen gebaseerde service dekt maximaal zes apparaten die op één account zijn aangesloten. Opera biedt een gratis maand met een onbeperkte veilige VPN-verbinding voor degenen die zich eerder via desktop op VPN Pro hebben geabonneerd 31 augustus, met de mogelijkheid om het abonnement op elk moment op te zeggen. Werken vanaf het strand, de luchthaven of een café, en ook gewoon voor de lol op internet surfen, is nu veiliger dankzij de VPN Pro-oplossing.

Om de nieuwe Opera VPN Pro te gebruiken, moeten gebruikers Opera Browser op Windows of Mac op hun computer installeren, zich vervolgens aanmelden bij hun Opera-account en het gratis proberen. Vanaf dat moment, wanneer de VPN wordt ingeschakeld, worden alle gegevens die gebruikers naar internet sturen versleuteld en verzonden naar een van de duizenden VPN-servers over de hele wereld. Dit beschermt ze niet alleen bij het gebruik van onversleutelde wifi op luchthavens, restaurants en stadscentra, maar maakt het ook moeilijker voor adverteerders om ze te volgen. Met een simpele klik op de Opera VPN-badge in de adresbalk van de Opera-browser, of via het systeemvakpictogram, kunnen gebruikers op elk moment volledige bescherming inschakelen.

Opera VPN Pro is beschikbaar in het Engels, Duits, Frans, Spaans, Pools en Braziliaans Portugees.

Beschikbaar op Android, Windows en Mac

In maart bracht Opera VPN Pro uit, een volledig uitgeruste VPN-oplossing die al het verkeer versleutelt dat uit het Android-apparaat van de gebruiker komt. Tegenwoordig verhoogt het de privacy van gebruikers op desktop.

“VPN-services worden een essentieel onderdeel van browsen, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt. Daarom hebben we besloten ons aanbod uit te breiden, zodat gebruikers tot zes Android- en desktopapparaten tegelijk kunnen verbinden met hun VPN-abonnement en veilig online kunnen blijven.” gezegd Krystian KolondraEVP PC & Gaming bij Opera.

VPN Pro voldoet aan de behoeften van gebruikers die op zoek zijn naar meer bescherming. Het biedt beveiliging voor het hele apparaat en beschermt tot 6 verschillende Android- en Win- of Mac-apparaten binnen één abonnement. Gebruikersgegevens blijven veilig achter een muur van versleuteling van de volgende generatie, ongeacht welke applicatie wordt gebruikt.

Net als Opera’s Free VPN is VPN Pro een service zonder logs. Het biedt toegang tot meer dan 3.000 particuliere netwerkservers op meer dan 30 locaties over de hele wereld, waardoor gebruikers bestanden kunnen downloaden en veilig op internet kunnen surfen met een snelle VPN-verbinding en onbeperkte bandbreedte voor alle ondersteunde apparaten. Het is niet nodig om snelheid op te offeren voor betere beveiliging, aangezien VPN Pro toegang geeft tot supersnelle servers, zodat gebruikers sneller dan ooit kunnen browsen. Bovendien kunnen gebruikers de gegevensbesparende modus naast VPN Pro gebruiken om ervoor te zorgen dat ze nooit overboord gaan met hun gegevens.

Hoe te beginnen?

VPN Pro kan worden gebruikt op ramen en Mac door te installeren Opera-browser voor bureaublad. Om de beveiliging en veiligheid van het apparaat te verbeteren, kunnen gebruikers zich rechtstreeks in de Opera Browser abonneren op Opera VPN Pro door 5 eenvoudige stappen te volgen: downloaden de nieuwste versie van Opera Browser; log in op Opera Account en selecteer de gewenste abonnementsperiode; volg de betalingsstappen; geniet van een naadloze en beveiligde verbinding met het web!

Om hetzelfde abonnement op uw Android-apparaat te gebruiken, downloadt u gewoon de Opera Browser voor Android van de playstorelog in op hetzelfde Opera-account als op uw desktop en begin uw VPN Pro op uw telefoon te gebruiken!

Met Opera VPN Pro kunnen bestaande Opera-gebruikers zich eenvoudig abonneren met hun Opera-account zonder dat ze een andere app hoeven te downloaden of een ander account hoeven aan te maken. De prijsopties variëren van $ 1,99 tot $ 5,99 per maand (afhankelijk van de duur van het abonnement) VPN-bescherming, waardoor Opera VPN Pro een van de veiligste en meest economische oplossingen op de markt is.

Als een gebruiker ooit hulp nodig heeft bij de service, staat het team van toonaangevende experts van Opera altijd klaar om te helpen. Ondersteuning is gemakkelijk te bereiken via het Helpcentrum of via chat- en e-mailondersteuning, beide hier beschikbaar.

VPN Pro is momenteel beschikbaar voor gebruikers in de meeste markten over de hele wereld. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen en een geld-terug-garantie van 30 dagen. Voor 31 augustus kunnen nieuwe gebruikers van VPN Pro op desktop een maand gratis abonnement krijgen. De release heeft een prijsaanbieding van $ 5,99 voor een maand, $ 2,99 per maand bij een abonnement van 6 maanden, en $ 1,99 per maand met een abonnement van 12 maanden voor VPN-bescherming. Om alle voordelen te ontdekken, bezoek de speciale VPN Pro-pagina.

Over Opera

Opera is een wereldwijde webinnovator met een actieve basis van honderden miljoenen maandelijkse actieve gebruikers die een betere internetervaring hebben gezocht. Voortbouwend op meer dan 25 jaar innovatie die begon met browserproducten, maakt Opera nu gebruik van haar merk en zeer betrokken gebruikersbestand om haar activiteiten uit te breiden naar nieuwe segmenten. Tegenwoordig biedt Opera gebruikers over de hele wereld een reeks producten en diensten, waaronder pc- en mobiele browsers, de nieuwslezer Opera News en apps voor gaming, Web3 en e-commerce. Het hoofdkantoor van Opera is gevestigd in Oslo, Noorwegen en genoteerd aan de NASDAQ-beurs (OPRA). Download de Opera-browsers van www.opera.com.

BRON Opera Limited

.

Leave a Comment