Themify – Widget- en pictogramthema’s voor IOS 2022 REVIEW

Themify – Widget- en pictogramthema’s

88% UITSTEKEND

Themify is gemakkelijk te gebruiken en heeft een zeer strakke lay-out. Het krijgt regelmatig updates en er worden vaak nieuwe ontwerpen geïntroduceerd. De app biedt duidelijke instructies voor hoe een gebruiker verschillende thema’s en ontwerpelementen moet installeren. De app heeft een abonnementsmodel, maar gezien de voortdurende updates, vind ik dat het een gerechtvaardigde prijs is – als je de app gebruikt om het uiterlijk van je telefoon regelmatig bij te werken.

 • ONTWERP 90%

 • MAKKELIJK TE GEBRUIKEN 90%

 • PRIJS 85%

 • Gebruikersbeoordelingen (0 stemmen) 0%

Themify is een geweldig hulpmiddel voor het aanpassen van het iPhone-scherm.

Iedereen houdt ervan om uniek te zijn en zijn eigen gevoel voor stijl te creëren. Toen ik opgroeide, weet ik dat kinderen op school hun individualiteit lieten zien door hun kledingstijlen en ze voelden allemaal toen scholen spraken over de overstap naar het gebruik van uniformen. Vandaag laten we onze unieke stijlen zien door hoe we ons digitale leven organiseren.

iOS-gebruikers kregen de mogelijkheid om aan te passen hoe onze desktops eruitzien door het gebruik van widgets en aanpasbare app-pictogrammen door het gebruik van snelkoppelingen. iOS 14 introduceerde widgets en met update 14.3 konden gebruikers aangepaste app-pictogrammen instellen, aangezien snelkoppelingen rechtstreeks vanaf het startscherm konden worden uitgevoerd. Het is een proces in meerdere stappen dat erg vervelend kan worden, maar gelukkig hebben iOS-gebruikers de mogelijkheid om esthetische apps te gebruiken die het giswerk uit het proces halen.

Ik heb de laatste tijd wat gespeeld met de app-lay-outs en bureaubladafbeeldingen op mijn telefoon, zodat het overzichtelijker aanvoelt. Ik besloot een van deze creatieve apps uit te proberen en vond Themify. Het is een gebruiksvriendelijke app die veel ontwerpopties biedt om uit te kiezen. Het is een geweldig op zichzelf staand hulpmiddel en het is beschikbaar in de iOS App Store.

Over Themify

Themificeren (Themify-widget- en pictogramthema’s) is een app waarmee iPhone-gebruikers hun achtergronden, pictogrammen en widgets kunnen aanpassen. Het wordt beoordeeld als de nummer 1 app onder het aanpassen van apps op het iPhone-startscherm in 27 verschillende landen (vanaf 29 juli). Het is te vinden in de categorie Graphics & Design van de iOS App Store.

Ontwikkelaar AIBY, een in Florida gevestigd bedrijf, richt zich op het bouwen van mobile-first producten. Het is opgericht in 2019 en heeft verschillende productaanbiedingen, waaronder NatureID, Fonts Art, HitMeal, InPulse, HitFit en Futurio.

Themify werd oorspronkelijk gelanceerd in oktober 2020, vlak na de release van iOS 14. Het is gebouwd met behulp van de volgende technologieën:

 • Taal: Swift
 • Toolkit: xCode, iOS SDK
 • Productanalyse: Firebase, amplitude, FacebookCoreKit
 • Afhankelijkheidsbeheer: Cocoapods
 • Frameworks: SwiftUI, WidgetKit, CoreGraphics, CoreLocation, AuthenticationServices
 • Integratietools: Lottie, Alamofire
Themify - Widget- en pictogramthema's voor iOS

De app biedt een uitgebreide verzameling thema’s, widgets en pictogrammen waarmee de telefoons van gebruikers opvallen. Vanaf 2021 zijn er meer dan 13 miljoen downloads van Themify geweest. Het is beschikbaar voor gebruikers over de hele wereld met meer dan 37% van de gebruikers in de VS (vanaf april 2022).

Themify is beschikbaar in verschillende talen, waaronder:

 • Engels, Arabisch, Deens, Nederlands, Fins, Frans, Duits, Indonesisch, Italiaans, Japans, Koreaans, Noors Bokmål, Pools, Portugees, Russisch, Vereenvoudigd Chinees, Spaans, Zweeds, Vietnamees

OPMERKING: Themify-widget- en pictogramthema’s is een ander product en niet gerelateerd aan Themify: Premium WordPress-thema’s en plug-ins.

Belangrijkste kenmerken:

3-in-1-thema’s

Wil je gemak en esthetiek combineren? Themify staat achter je. Perfect op elkaar afgestemde app-pictogrammen, widgets en wallpapers van iOS 14 zorgen ervoor dat je iPhone er netjes en stijlvol uitziet. Verken een overvloed aan thema’s om degene te kiezen die je het leukst vindt en stel het met een paar tikken in op je startscherm.

Thema-aanpasser

Als je een persoonlijk tintje aan je startschermthema wilt toevoegen, gebruik dan onze thema-aanpasser. Verander alles wat je wilt en creëer een echt uniek ontwerp voor je apparaat.

Uitgebreide widgetverzameling

Tijd, klok, kalender, aanhalingstekens, weer, aftellen, gemengd: kies een widget en ontvang de informatie die je nodig hebt rechtstreeks vanaf je startscherm. U kunt ook uw eigen unieke widget maken door foto’s toe te voegen en achtergronden, lettertypen en kleuren te wijzigen.

10.000+ pictogrammen

Voor degenen die zich vervelen met standaard app-pictogrammen, hebben we een reeks aangepaste pictogrampakketten. Het beste is dat je het hele pakket in één keer kunt installeren! Volg gewoon de eenvoudige en duidelijke instructies.

Stilstaande en live achtergronden

Anime, dieren, stedelijk, natuur en meer – we hebben achtergronden voor elke smaak. Fleur je scherm op met geweldige live wallpapers. En als je van klassiekers houdt, probeer dan onze stilstaande achtergronden en zie zelf hoe onweerstaanbaar ze zijn.

Themify - Widget- en pictogramthema's voor iOS
Screenshot met de installatie-instructies voor het thema.

Prijzen & Beschikbaarheid

Themify is beschikbaar in de iOS App Store en kan gratis worden gedownload met veel functies (inclusief uitgebreide pakketten met thema’s, achtergronden, pictogrammen en widgets; favorieten; automatische installatie van maximaal 5 pictogrammen tegelijk) die gratis beschikbaar zijn. Gebruikers kopen abonnementen binnen de app om toegang te krijgen tot alle functies binnen Themify.

Volgens de productbeschrijving —

 • U kunt zich abonneren voor onbeperkte toegang tot alle functies binnen Themify.
 • Abonnementen worden wekelijks, maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks gefactureerd tegen het tarief dat is geselecteerd, afhankelijk van het abonnement.

De abonnementsprijs is $ 19,99 voor een jaarabonnement en $ 4,99 voor een weekabonnement. Er is een gratis proefversie beschikbaar.

Privacybeleid

Volgens de iOS App Store verwerkt Themify gegevens die worden gebruikt om u te volgen, zoals aankopen, gebruiksgegevens, identificatiegegevens en andere gegevens; en gegevens die aan u of uw identiteit zijn gekoppeld, zoals aankopen, gebruikersinhoud, identificatiegegevens, gebruiksgegevens, diagnostische gegevens en andere gegevens. Het volledige privacybeleid van de ontwikkelaar is hier te vinden.

Screenshot met de installatie-instructies voor het thema.
Screenshot met de installatie-instructies voor het thema.

Gebruikerservaring

Themify is een interessante app-ervaring. Het download- en installatieproces is standaard uit de iOS App Store, maar als het gaat om het activeren van grafische elementen, moet de gebruiker wat extra werk doen. Hoewel Themify nogal wat van het app-aanpassingsproces voor de gebruiker doet, vereist het toepassen van de thema-ontwerpen nog steeds wat werk van de kant van de gebruiker.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit een heel thema of individuele pictogrammen, achtergronden en widgets. Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​vooraf ingesteld thema aan te passen of pictogrammen te mixen en matchen met verschillende achtergronden. Themify heeft een zeer schone, intuïtieve lay-out en het is heel gemakkelijk om te navigeren zonder extra instructies. Een van de dingen die ik erg waardeer aan de app, is dat deze stapsgewijze instructies biedt terwijl je door het themaontwerp-/selectieproces loopt.

Het eerste wat ik probeerde was het installeren van een icon set. Zoals u aan de screenshots zult zien, zal de app de gebruiker uitleggen hoe het configuratieprofiel in de Instellingen-app van de iPhone moet worden geïnstalleerd. Het is niet ingewikkeld, maar je moet wel buiten de app om het te voltooien.

Nadat ik het gekozen pictogramprofiel had geïnstalleerd, kreeg ik een waarschuwing dat het profiel niet geverifieerd was. Omdat ik wist dat het van deze app kwam, ging ik door met de installatie, maar je moet voorzichtig zijn als je dit soort waarschuwingen ontvangt, aangezien configuratieprofielen een plaats zijn waar malware een iPhone kan binnensluipen.

Nadat de installatie was voltooid, verschenen de pictogrammen voor dat specifieke thema op mijn bureaublad. Zoals u in de schermafbeeldingen zult zien, vervangen de pictogrammen de standaardpictogrammen niet. Ze worden toegevoegd aan uw startscherm en vullen de lege ruimtes in die beschikbaar zijn. Dit was iets dat een beetje hinderlijk voor me was omdat ik heel hard heb gewerkt om mijn pictogrammen in mappen te ordenen en door over te schakelen naar de Themify-pictogrammen, zal ik dat proces helemaal opnieuw moeten doorlopen.

Themify - Widget- en pictogramthema's voor iOS
Schermafbeelding met themapictogrammen die op het startscherm zijn geïnstalleerd

Dit is niet iets waar ik de app de schuld van geef, want zo werkt het snelkoppelingsproces met het besturingssysteem. Als je dit proces zou doorlopen zonder de hulp van een app als Themify, zou het snelkoppelingsproces ook een secundair app-pictogram creëren dat je zou moeten reorganiseren. Ik wilde het alleen maar noemen, omdat het deel uitmaakt van het proces dat je moet doorlopen om hun pictogrammen aan te passen.

Naast het reorganiseren van uw bureaubladen, is het belangrijk om te weten wat er gebeurt als u op de pictogrammen tikt. Omdat het snelkoppelingen zijn, ziet u mogelijk een aantal schermen verschijnen vóór de app die u wilde openen. Als ik bijvoorbeeld een aangepast pictogram voor de Calculator-app installeer en erop tik om de Calculator te openen, verschijnt een wit scherm en schuift het een korte seconde naar de Shortcuts-app voordat de Calculator verschijnt. Wanneer ik de app sluit, sluit de app-animatie bij de primaire app in plaats van bij het aangepaste pictogram.

Gezien de extra stappen die met de pictogrammen moesten worden genomen, besloot ik de andere optie die Themify te bieden had te verkennen. Uiteindelijk heb ik een klokwidget en wallpapers voor mijn huis en vergrendelscherm gedownload en geïnstalleerd, wat veel minder betrokken was. Ik hou echt van de variëteit die Themify in zijn bibliotheek heeft en ik denk dat als je echt het uiterlijk van je telefoon wilt veranderen, het erg leuk is om mee te spelen.

Themify - Widget- en pictogramthema's voor iOS
Schermafbeelding met afbeelding op vergrendelscherm en aangepaste widget.

Het enige dat ik zou willen dat verbeterd kan worden, is het dupliceren van app-pictogrammen tijdens het maken van snelkoppelingen. Ik weet niet of dat iets is dat Themify of een andere app kan doen zonder dat het besturingssysteem bepaalde ontwikkelingsopties opent.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een complete make-over van de look en feel van je iPhone, dan is Themify misschien een geweldige optie voor jou om te proberen. Het voorbehoud is dat je een deel van het beenwerk moet doen om het er allemaal goed uit te laten zien en je moet voorbereid zijn op de snelkoppelingen. Ik geloof dat dit de algehele gebruikerservaring van de iPhone beïnvloedt, maar het is niet de schuld van de app. Het heeft meer te maken met hoe iOS werkt met dit soort apps.

De ontwerpen die Themify aanbiedt zijn kleurrijk, uniek en heel gemakkelijk te zoeken. Ik vond het geweldig om door de verschillende thema’s en ontwerpen te kunnen bladeren die beschikbaar zijn in de app. Ik zou iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van een unieke stijl voor hun iOS-apparaat willen aanmoedigen om het te downloaden en het uit te proberen met de gratis beschikbare opties.

Ga voor meer informatie naar AIBY.com, Facebook of Twitter.

Leave a Comment