Waar kan een Windows VPN voor worden gebruikt?

DETROIT – Als het gaat om internetbeveiliging, is het een goed idee waarom u een VPN op uw apparaat nodig heeft. De beste manier van handelen is om voorzichtig te zijn. Maar ook gebruiksgemak voor de gebruiker is cruciaal bij het opzetten van een beveiligde verbinding. VPN’s zijn eenvoudig in te stellen en te bedienen.

Deze extra beveiligingslaag kan uw geest verlichten, of u nu een gewone internetgebruiker bent of een eigenaar van een klein bedrijf. Het wordt sterk aangeraden om nieuwe technieken te implementeren om uw gegevens te beschermen. U moet al uw apparaten, vooral computers, beschermen met de kracht van een VPN. Windows is het meest gebruikte besturingssysteem voor computers. Bekijk alle verklaringen waarom u een Windows VPN nodig heeft en hoe deze zich verhouden tot uw online gedrag.

VPN voor bedrijven

Uw websessies zullen veiliger zijn als u een Windows VPN gebruikt, die al uw gegevens versleutelt en door een beveiligde tunnel stuurt. Sommige Windows VPN’s kunnen ook virusindicatoren vinden in bestanden die van internet zijn verkregen en waarschuwingen geven voordat ze worden geopend.

Online privacy is momenteel een groot probleem. Wanneer u op internet surft, kan een Windows VPN uw identiteit verbergen door u een nieuw IP-adres toe te wijzen. Door te voorkomen dat online snuffelaars uw privégegevens kunnen lezen, draagt ​​de versleuteling van uw overgedragen gegevens ook bij aan een verbetering van de gegevensprivacy.

Hoewel sommige databases en websites de activiteiten van uw bedrijf zullen helpen, zijn ze mogelijk niet gemakkelijk toegankelijk vanuit uw land. Door uw toegangsverzoek te verbergen zodat het lijkt te komen van een IP-adres dat zich in een gebied bevindt dat niet verboden is, kan een Windows VPN u helpen geografische blokkeringsbeperkingen te omzeilen.

VPN voor streaming

Uw online activiteiten worden voortdurend gecontroleerd door ISP’s en de overheid, en sommige ISP’s gebruiken deze gegevens om te beperken hoe snel u internet mag gebruiken. Ben je ooit begonnen met bufferen of een vertraging ervaren tijdens het kijken op Netflix of Hulu? ISP’s willen de snelheid van uw verbinding beperken, daarom is dit. Met een Windows VPN kun je kijken; hoeveel je ook nodig hebt zonder je zorgen te maken dat je video wordt gestapeld.

Gratis wifi zorgt er meestal voor dat mensen enthousiast worden, maar in werkelijkheid zou dit hen angstig moeten maken. Wanneer uw browsen niet gecodeerd is en daarom voor iedereen toegankelijk is, is het risico zeer groot. Als u een VPN gebruikt, kunt u vrijelijk kijken of browsen op elk openbaar wifi-netwerk zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat u wordt gehackt of dat iemand uw online activiteiten bespioneert.

Het is cruciaal om na te denken over het gebruik van een Windows VPN als je vaak content streamt of programma’s online bekijkt, of je dat nu thuis doet of in openbare ruimtes met gratis wifi. U hoeft zich geen zorgen te maken dat iemand toegang heeft tot uw persoonlijke gegevens als u op internet blijft surfen en anoniem materiaal naar uw ISP streamt. Door toegang te krijgen tot geografisch beperkte inhoud, kunt u ook uw streamingervaring maximaliseren.

VPN voor gamen

Talloze online games hebben servers in verschillende landen en geoblocking-technologie wordt vaak gebruikt om ervoor te zorgen dat u verbinding maakt met de server in uw regio. Dit komt vaak voor wanneer een game nog niet wereldwijd beschikbaar is, wanneer games op taal zijn gesorteerd, of wanneer een game zo populair is dat er servers op verschillende locaties nodig zijn om alle verbindingen af ​​te handelen.

Servers voor Windows VPN’s bevinden zich over de hele wereld. Het is dus eenvoudig om verbinding te maken met een server, niet op uw gebruikelijke locatie. Selecteer een geschikt bedrijf en gebruik vervolgens uw VPN om daar verbinding te maken met een server.

Zelden worden nieuwe games overal tegelijk gepubliceerd. Het is verontrustend om angstig te anticiperen op het debuut van een nieuwe game, alleen om te ontdekken dat deze niet onmiddellijk beschikbaar zal zijn in jouw regio, vooral als je een tijdje hebt gewacht. Zelfs als het niet beschikbaar is waar je bent, kun je de nieuwste release spelen op de dag dat deze wordt uitgebracht door verbinding te maken met een Windows VPN. Speel naar hartenlust door verbinding te maken met een VPN-server in de regio waar de game is gelanceerd!

Pingvertragingen en vertragingen kunnen worden verminderd door via een Windows VPN verbinding te maken met een server die zich dichter bij de gameserver bevindt.

Conclusie

De vrijheid om te streamen en games te spelen is een van de beste redenen om een ​​VPN op je computer te hebben. Sommige VPN’s staan ​​connectiviteit van meerdere apparaten tegelijk toe. Dit houdt in dat iedereen in huis tegelijkertijd kan inloggen en dezelfde VPN kan gebruiken om online video te streamen en tv-programma’s van over de hele wereld te bekijken. Samen met de andere apparaten waaraan u bent gekoppeld, kunt u ook een mobiele VPN instellen op uw iPhone of Android en beginnen met het plukken van de voordelen van VPN.

Afhankelijk van hoe cruciaal een VPN is voor uw online bestaan, zijn er veel verschillende redenen om er een te gebruiken. De twee belangrijkste voordelen van het gebruik van een VPN zijn een verbeterde gebruikerservaring en online privacy.

Dit artikel is geschreven door Efrat Vulfsons

Leave a Comment