Windows 10 goedkoop krijgen voor $ 6,14, Office 2021 voor $ 14,13 en GRATIS upgraden naar Windows 11

Opmerking: Al deze sleutels zijn legale versies. De lage prijs van deze toetsen is te wijten aan het feit dat ze meestal met een pc worden verkocht. Deze doorverkooppraktijk is gelegaliseerd door het Europese Hof van Justitie.

Microsoft heeft aangekondigd dat Microsoft 365 Apps vanaf 10 januari 2023 de ondersteuning van Windows 7-, Windows 8.1- en Windows Server 2008 R2-systemen volledig stopzet. Zoals verwacht, is de enige oplossing om onmiddellijk te updaten naar een nieuw ondersteund Windows-besturingssysteem, zoals Windows 10 en Windows 11, als je een laag budget hebt om te upgraden naar een nieuw systeem, dan moet Keysoff een uitstekende keuze voor je zijn!

Windows 10 Pro kost $ 199,99, maar bij Keysfan’s Software Sale kun je een echte Windows 10 Pro kopen voor slechts $ 7,43, die ook een gratis upgrade naar Windows 11 ondersteunt. Als je meerdere computers hebt om te upgraden, is Windows 10 Pro zo laag als $ 6,14! Keysfan garandeert dat de verkochte licenties 100% echt zijn, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over beveiligingsproblemen, en de licentie-activeringscode wordt u onmiddellijk na succesvolle betaling per e-mail toegestuurd, u hoeft niet te wachten op logistiek, u kunt installeren en direct gebruiken! Als je tijdens de installatie en het gebruik vragen hebt, kun je onmiddellijk contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Keysfan, en Keysfan biedt levenslange after-sales garantie!

Speciale prijs: Legitiem Windows-besturingssysteem

Het kopen van een officiële Microsoft Office-licentie van de Microsoft-website is erg duur, maar in Keysfan’s Software Sale kost de nieuwste Office 2021 slechts $ 27,36! Als u Office 2021 op meerdere computers moet installeren, is de voordelige combinatie van 5 pc’s voordeliger, elk vanaf slechts $ 14,13!

Meer versies: 62% korting op Office en bundels (Couponcode: SKF62)

Ontdek meer Office en bundels>>>

50% KORTING op meer Windows-versie (met couponcode: SKF50)

Ontdek meer Windows >>

Keysfan biedt ook een ruime keuze aan software voor computerhulpmiddelen, waaronder hoogwaardige games, antivirussoftware voor beveiliging, videobewerkingssoftware en een verscheidenheid aan andere toepassingen en programma’s. U kunt profiteren van ongelooflijke zakvriendelijke deals voor beroemde software die ze aanbieden, zoals Ashampoo PDF Pro 3 of IObit Driver Booster 9 Pro.

Praktische computertoolsoftware

Keysfan is een online winkel die sleutels voor computerbesturingssystemen, kantoorsoftware en spelsoftware op de wereldmarkt verkoopt. Wij zijn al een aantal jaren in dienst. We houden altijd het concept van de klant voorop en brengen de beste producten en diensten naar onze klanten. Om de gebruikerservaring te verbeteren, is het winkelproces van Keysfan eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. Na het afrekenen worden de software-activeringscode en gedetailleerde installatie-instructies binnen enkele minuten naar uw mailbox gestuurd. En tijdens het installatie- en gebruiksproces kunnen gebruikers op elk moment contact opnemen met het professionele klantenserviceteam van Keysfan als ze vragen hebben, die 24/7 online is (neem contact op met e-mail: Support@Keysfan.com). Als je meer wilt weten over Keysfan, kun je niet alleen onze website bezoeken via de bovenstaande link, maar ook de echte beoordelingen van meer gebruikers in Trustpilot bekijken.

Eenvoudig online bestelproces met veilige online betalingen

Bestellen bij Keysfan kan niet eenvoudiger en eenvoudiger. Selecteer eenvoudig uw licentiesleutel, doe de aankoop en binnen 24 uur ontvangt u uw gekochte licentiesleutel in uw e-mail die gegarandeerd werkt. Keysfan is een naam die u kunt vertrouwen, dus wacht niet met bestellen, maar doe uw aankoop vandaag nog.

Hulp nodig?

Keysfan.com biedt u een veilige en voordelige manier om uw nieuwe pc-builds legitieme software te geven en uw pc’s te upgraden die vastzitten op oudere, stopgezette versies van Windows. Als je vragen hebt, zal hun klantenservice je de snelle en uitgebreide ondersteuning bieden die je nodig hebt. stuur ze gewoon een e-mail naar het volgende adres: Support@Keysfan.com

Voor meer informatie kunt u niet alleen de website van Keysfan bezoeken via de bovenstaande link, maar ook meer te weten komen over de evaluatie van Keysfan door gebruikers op Trustpilot!

Hoe te kopen met een creditcard of Paypal?

Ethische disclaimer: Dit is een betaalde, gesponsorde post. Wij innen geen commissie op verkopen. Affiliate codes om de verkoop te volgen kunnen door de verkoper worden opgenomen.

Leave a Comment