Windows 10 PRO vanaf $ 6,14 (gratis upgrade naar Windows 11 PRO) met 62% korting tijdens de softwareverkoop van Godeal24

Opmerking: Al deze sleutels zijn permanente legale versies. De lage prijs van deze toetsen is te wijten aan het feit dat ze meestal met een pc worden verkocht. Deze doorverkooppraktijk is gelegaliseerd door het Europese Hof van Justitie.

Uit enquêtegegevens blijkt dat Windows 10 in 76,1% van de systemen te vinden is. Vanuit het perspectief van het hele pc-systeemecosysteem is Windows 10 nog steeds de koning van pc-systemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over Microsoft-ondersteuning en updates voor Windows 10, gebruikers die Windows 10 ondersteunen, kunnen nu gratis upgraden naar Windows 11! Als je nog steeds Windows 7 of Windows 8 gebruikt, of zelfs een eerdere versie, upgrade dan zo snel mogelijk naar een nieuwere versie. Maar constante upgrades kunnen duur worden! Gelukkig voor Godeal24’s Softwareverkoopkrijg legitieme Windows OS- en Office-suites tegen de laagste prijzen!

Windows 10 kost $ 199,99 in de Microsoft Store, maar slechts $ 7,42 bij Godeal24! En Microsoft ondersteunt Windows 10-gebruikers om gratis te upgraden naar Windows 11! De nieuwste Office 2021 Pro-licentie op de officiële website van Microsoft kost $ 439,99, en in de Godeal24 Software Sale nu is Office 2021 Pro beschikbaar voor slechts $ 25,61!

Windows & Office: speciale aanbieding, beperkte tijd!

Als u meerdere pc’s wilt upgraden of met vrienden wilt kopen, raden we u aan de 5Keys Combo voor Windows 10, Windows 10 te kopen vanaf $ 6,14! Dezelfde aanbieding is beschikbaar voor Microsoft Office 2021 vanaf slechts $ 13,52 per eenheid! Ongelooflijke prijs, maar het is waar bij Godeal24!

Koop meer, bespaar meer! Kosteneffectieve combinatiekeuze!

62% korting op bundels en meer MS Office (kortingscode “SGO62”)

>>> Krijg meer

Om tegemoet te komen aan verschillende gebruikersbehoeften, worden verschillende versies van Windows 10 geleverd voor verschillende soorten hardware, persoonlijk of zakelijk. Niet alleen de meest gebruikte Windows 10 Pro, maar ook de beste Windows 10 Enterprise-editie voor zakelijk gebruik, Windows Server, etc.

Tot 50% korting op Meer Windows! (kortingscode “SGO50”)

Godeal24 heeft een complete en professionele winkel met een uitgebreide catalogus van 100% gegarandeerde en legale digitale licenties. Je kunt dezelfde software voor meer dan 80% korting krijgen, en het is nog steeds officieel. Niet alleen populair Windows OS en Office, maar ook praktischer computer- en mobiele toolsoftwarezoals de IOBIT-serie, Ashampoo-software, Disk Drill en nog veel meer.

Meer computerhulpmiddelen: de beste prijs, de beste producten!

Godeal24 is een winkel gespecialiseerd in de verkoop van softwarelicenties voor een breed scala aan gerenommeerde producten, zoals Microsoft OS, variërend van Windows 7 en 8.1 tot Windows 10, tot de nieuwste Windows 11, in verschillende edities en voor alle behoeften. Verder bevat de rijke catalogus van Godeal24 Microsoft Office-pakketten, ook hier variërend van legacy-versies, zoals Office 2010, voor oudere en minder presterende systemen, tot de nieuwste iteratie, Microsoft Office 2021, wat de ideale aanvulling is als u van plan bent om koop Office 2021, zonder Office voor Mac te vergeten. Niet alleen populaire Windows OS en Office, maar ook meer praktische computer- en mobiele toolsoftware, zoals de IOBIT-serie, Ashampoo-software, Disk Drill en nog veel meer.

Met zijn hoogwaardige producten en professionele diensten heeft Godeal24 een beoordeling van 4,9 en een tevredenheidsscore van 98% behaald op TrustPilot (een onafhankelijk platform voor gebruikers om service en productkwaliteit te evalueren), wat de bevestiging en erkenning van Godeal24 is door de gebruiker!

24/7 professionele technische ondersteuning en levenslange after-sales service

Neem contact op met Godeal24: service@godeal24.com

Zo activeert u de Microsoft Office 2021 Professional Plus-sleutel:

 1. Gebruik de officiële downloadlink om te downloaden (de downloadlink zal aan de e-mail worden toegevoegd)
 2. Pak het .img-bestand uit met software zoals WinZip.
 3. Klik op de setup launcher in de uitgepakte map.
 4. Nu kunt u de instructies volgen om de installatie te voltooien.
 5. Voer een Office-app uit en wissel de sleutel in om Microsoft Office 2021 Professional Plus te activeren.

Meer gedetailleerde installatiestappen worden u opnieuw per e-mail toegestuurd. Als u tijdens de installatie en het gebruik vragen heeft, kunt u te allen tijde contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Godeal24!

Hoe te betalen met PayPal of Creditcard?

U kunt met PayPal op de volgende manier betalen:

 • Ga naar het afrekenscherm en ga verder als gast (of maak een account aan).
 • U krijgt standaard alleen de Cwalletco-optie op het tabblad “Betalingsinformatie” – klik op doorgaan.
 • Ga naar “Order Review” in het afrekenscherm en klik op “Plaats bestelling”
 • Klik op “Betaalmethode kiezen” en klik vervolgens op “Bestelling verwerken”
 • U krijgt een scherm te zien met verschillende betaalmogelijkheden, u kunt nu gebruik maken van Paypal of CreditCard (ook via Paypal)
 • Het kan tot 24 kantooruren duren voordat de sleutels worden afgeleverd.

Ethische disclaimer: Dit is een betaalde, gesponsorde post. Wij innen geen commissie op verkopen. Affiliate codes om de verkoop te volgen kunnen door de verkoper worden opgenomen

Leave a Comment